Referenties

Wat deelnemers vertellen

“Ik wist absoluut niet waar ik aan begon, wat we zouden moeten doen was een raadsel. Het is een emotioneel intensieve dag geworden die ik afsloot met het gevoel alles aan te kunnen. Telkens ik er aan terug denk voel ik de energie weer!”

Lies Vandamme

“Deze organisatie is echt top. De aanpak getuigt van professionaliteit met kennis, ervaring, wederzijds respect en diepgang”

Bart Dejaeghere

“De vuurloop heeft mijn visie op de wereld en mezelf verbreed. Het schonk me de gelegenheid om even stil te staan bij mijn leven en de richting die ik, met vernieuwde moed, kan inslaan. Wie dit volgt, komt er alleen maar wijzer en sterker uit!”

Stijn Vandamme Deelnemer Vuurloop

“ik zou het een zeer merkwaardige ervaring noemen. soms leek het dat het om iets magisch ging, integendeel. emoties en fysiek liet zich kennen. We hebben veel meer in onze mars dan we vermoeden; en dat was een enorm fijne ervaring.  De voorbereiding tot vuurlopen sluit daar bij aan; “de kracht van het geheim zou ik het durven noemen.  Ik heb de dag enerzijds als zalig ervaren,  anderzijds werd ik sterk op de proef gesteld.  We waren met een kleine groep die maakte dat we maximaal konden deelnemen aan het groeiproces tot vuurlopen.  De begeleiding was heel vertrouwend vol. De deelactiviteiten  en de hoofdactiviteit, vuurlopen werden dan ook op professionele wijze aangebracht.  Dank voor de mooie dag, de mooie ervaring!”

Freddy Vantomme Deelnemer Vuurloop