Geen categorie

Rots & Water

Rots en Water Weerbaarheidstraing voor jongens en meisjes

Vanaf september organiseren wij Rots & Water voor jongeren van het 5e en het 6e leerjaar.  Het start programma bestaat uit 6 woensdagen van 16:30 tot 18:15.

Rots & Water is een training voor jongeren.  Waar we werken aan hoe kan ik steviger in mijn schoenen staan zodat andere kinderen niet over mij heen lopen.  Hoe kan ik op een andere manier omgaan met mijn boosheid en deze onder controle houden. Het is een training waarin jongeren leren om op een goede manier voor zichzelf op te komen. Met Rots en Water werken we op een ervaringsgerichte manier aan sociale vaardigheden.

We gaan aan de slag met thema’s als zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfreflectie, weerbaarheid, zelfbeheersing en zelfverdediging. We komen in beweging via spel en actieve oefeningen

Het programma is zeer fysiek en wordt ondersteund d.m.v. korte groepsgesprekken, waarin ruimte is voor zelfreflectie.  Jongeren ondervinden aan den lijve hoe het voelt om stevig te staan en ontspannen te zijn en hoe je bijvoorbeeld op anderen overkomt wanneer je juist gespannen of onzeker bent.

Meer info:

Inschrijven: