Cool

cool

Een top kamp voor je tiener een echte aanrader! Een kamp waarin we vooral veel fun en actie beleven maar ook stil staan rond zorg voor elkaar, het nemen van verantwoordelijkheid.  Een kamp waarin je tiener echt groeit . 

We zetten in op groei en verbinding.  We gaan samen onze comfortzone verruimen zodat we groeien . We combineren deze groei combineren we met avontuur. Boogschieten, argery tag, painball, boomklimmen, samen vuur maken, soep maken op open vuur, … vormen een greep uit het aanbod.

*Opgepast! Tijdens de zomer is er in dit kamp 1 overnachting voorzien van donderdag op vrijdag.  Op vrijdag stopt het kamp in de zomer om 15u.

Naam

Locatie

Periode

Geboren in 

Prijs

Adventure Rots & Water Cool

Liganta Forto Heule

Pasen week 1 (3 apr – 7 apr 2023)

2010 – 2013

165€

Adventure Rots & Water Cool

Liganta Forto Heule

Zomer week 1 (3 jul – 7 jul apr 2023)

2008 – 2012

180€

Met een kleine groep gaan we samen het avontuur aan. Elkaar leren kennen, samenwerken, luisteren naar elkaars interesse, plezier maken, lachen en avontuurlijke activiteiten zijn de basis voor dit kamp.
In de voormiddag staat Rots & Water centraal: we oefenen samen in het weerbaar worden. Dit zorgt meteen ook voor een sterkere verbinding van de groep.
In de namiddag start het avontuur. Sjorren, oriëntatieloop, paintball, boogschieten, vuur maken met firesteel, bushcraft,  enz. … Dit is een greep uit ons aanbod.

We starten met het bespreken wat we allemaal in de week kunnen doen en zorgen ervoor dat ieder zijn verlangen een plaatsje kan krijgen in het kamp.  

Wat breng je mee op kamp

Een zak met reservekledij/reserveschoenen.
Eigen picknick
Voldoende water om te drinken
Zonnecrème (in de zomer)
regenjas (indien nodig)

 

Opvang tijdens de kampen

De kampen starten om 9u en eindigen om 16u.  Wij voorzien opvang om  8u30 tot 9u00 en van 16u tot 16u30.  Indien je kind vroeger komt of langer moet blijven vragen wij 1€ per begonnen half uur extra.   De deuren sluiten om 17u.