Extreme

extreme

In ons extreme kamp gaan we samen de uitdaging aan om echt de grenzen te verleggen. De kinderen leren koken op open vuur en allerlei andere tools om hun doel te bereiken.  Een kamp voor de echte avonturiers onder ons die de uitdaging willen aangaan met zichzelf, de groep, en de natuur.  Een kamp waarin we ons verbinden met elkaar want alleen bereik je hier je doel niet.

In dit kamp zijn twee overnachtingen inbegrepen: woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag.  Dit kamp stopt vrijdag om 15u.

Naam

Locatie

Periode

Geboren in 

Prijs

Adventure Rots & Water Extreme

Liganta Forto Heule

Zomer week 7 (14 aug – 18 aug 2023)

2008 – 2011

215€

Met een kleine groep gaan we samen het avontuur aan. Elkaar leren kennen, samenwerken, luisteren naar elkaars interesse, plezier maken, lachen en avontuurlijke activiteiten zijn de basis voor dit kamp.
In de voormiddag staat Rots & Water centraal: we oefenen samen in het weerbaar worden. Dit zorgt meteen ook voor een sterkere verbinding van de groep.
In de namiddag start het avontuur. Sjorren, oriëntatieloop, paintball, boogschieten, vuur maken met firesteel, bushcraft,  enz. … Dit is een greep uit ons aanbod.

We starten met het bespreken wat we allemaal in de week kunnen doen en zorgen ervoor dat ieder zijn verlangen een plaatsje kan krijgen in het kamp.  

Wat breng je mee op kamp

Een zak met reservekledij/reserveschoenen.
Eigen picknick
Voldoende water om te drinken
Zonnecrème (in de zomer)
regenjas (indien nodig)

 

Opvang tijdens de kampen

De kampen starten om 9u en eindigen om 16u.  Wij voorzien opvang om  8u30 tot 9u00 en van 16u tot 16u30.  Indien je kind vroeger komt of langer moet blijven vragen wij 1€ per begonnen half uur extra.   De deuren sluiten om 17u.