Geen categorie

Fire of Love

 

Fire of love is een vuurloop voor koppels. 'Voor jou zou ik door het vuur gaan', een spreekwoord dat we vaak uitspreken naar onze geliefden toe. Vuur is wat ons verbindt.  Wij voelen en wij leven ons vuur in een relatie. Vuur kan zich manifesteren in kwaadheid, in passie, creativiteit en zo veel meer.  Als wij ons vuur niet leven dan kunnen we in een impasse geraken waarin alles zijn gewone gang gaat.

Ga voor en met elkaar door het vuur. Zet jullie relatie in vuur en vlam. Leef en beleef samen jullie vuur, ontdek de passie, de hartstocht en de liefde in jullie relatie.

Wat is er mooier dan je partner die jou opwacht aan de overkant van het vuur tapijt. De kreet van ontlading, het moment dat je in elkaars armen stort. De kracht die je voelt na wat jij net gedaan hebt.  Ga samen door het vuur uit dankbaarheid voor jullie relatie en alles wat je hebt. Beleef en ontdek wat het vuur bij jullie teweeg brengt!

Wij werken die dag samen rond verbinding, focus, overgave, gronden en vertrouwen.  

Vorig jaar organiseerden wij ook een vuurloop voor koppels.  Het was op vraag van een van deze koppels om opnieuw een gelijkaardige vuurloop te organiseren.  Met plezier doen wij dat dan ook. Dit jaar gaat deze door op zaterdag 16 februari. Locatie: Lorettestraat 153, 9600 Ronse.

Schrijf jullie in en wie weet is dit een start van een heel nieuw mooi passioneel verhaal...

 

 

 

MEER INFO

INSCHRIJVEN