Referenties

Wat deelnemers vertellen

We hadden een zeer fijne pedagogische studiedag bij Liganta Forto.  Na een warm ontvangst met koffie konden we 4 verschillende workshops volgen, gaande van het bouwen van piramides, een theoretisch gedeelte over het dynamisch proces die ontstaat in elke groep (boeiend en bruikbaar!), muurklimmen en groepsopdrachten.  Een zeer leuke gezellige voormiddag waarbij je de collega’s op een andere manier leert kennen. Top!! Bedankt Ward en het team van Liganta Forto!

Pedagogische Studiedag

Hey ward, ik zou u graag bij deze willen zeggen: bedankt Ward, voor de super goede begeleiding! Je bent een top-begeleider met een hart voor jongeren.. jou als persoon en als begeleider zal ik niet snel vergeten! Ik heb veel wijze raad meegekregen in mijn rugzak. ik ben echt oprecht blij dat ik jou heb mogen leren kennen en de eer dat ik door jou mocht begeleid worden!

Dylan LR

Een mooie dag, met grensverleggende activiteiten, warme begeleiding, mooie opbouw… met voldoende tijd tussen om even te laten doorwerken en na te bespreken.  De nabijheid en het verbindende brachten me dicht bij mezelf, bij mijn kracht en rustpunt, van waaruit ik door het vuur stapte

Mieke Gilleman Deelnemer vuurloop

Liganta Forto heeft een fantastische workshop voor ons gezin gegeven die ons nog lang zal bijblijven.  We waren met 9 mensen.  De jongste deelnemer was 11 en de oudste 75 en iedereen was super tevreden.  De workshop was uitdagend, verbindend en energie gevend.  Ik kan dit van harte aan iedereen aanbevelen die een unieke ervaring wil beleven met zijn gezin of zijn bedrijf

Anja Moortgat vuurloop voor gezin

“Ik wist absoluut niet waar ik aan begon, wat we zouden moeten doen was een raadsel. Het is een emotioneel intensieve dag geworden die ik afsloot met het gevoel alles aan te kunnen. Telkens ik er aan terug denk voel ik de energie weer!”

Lies Vandamme

“Deze organisatie is echt top. De aanpak getuigt van professionaliteit met kennis, ervaring, wederzijds respect en diepgang”

Bart Dejaeghere

“De vuurloop heeft mijn visie op de wereld en mezelf verbreed. Het schonk me de gelegenheid om even stil te staan bij mijn leven en de richting die ik, met vernieuwde moed, kan inslaan. Wie dit volgt, komt er alleen maar wijzer en sterker uit!”

Stijn Vandamme Deelnemer Vuurloop

“ik zou het een zeer merkwaardige ervaring noemen. soms leek het dat het om iets magisch ging, integendeel. emoties en fysiek liet zich kennen. We hebben veel meer in onze mars dan we vermoeden; en dat was een enorm fijne ervaring.  De voorbereiding tot vuurlopen sluit daar bij aan; “de kracht van het geheim zou ik het durven noemen.  Ik heb de dag enerzijds als zalig ervaren,  anderzijds werd ik sterk op de proef gesteld.  We waren met een kleine groep die maakte dat we maximaal konden deelnemen aan het groeiproces tot vuurlopen.  De begeleiding was heel vertrouwend vol. De deelactiviteiten  en de hoofdactiviteit, vuurlopen werden dan ook op professionele wijze aangebracht.  Dank voor de mooie dag, de mooie ervaring!”

Freddy Vantomme Deelnemer Vuurloop