Geen categorie

Info avond Rots & Water

Liganta Forto organiseert een info avond Rots & Water voor ouders.

De laatste tijd is er heel wat om te doen Rode neuzen dag heeft er een hele campagne rond gemaakt.  Het weerbaar maken van onze zonen en dochters.  We worden dagelijks opgeschrikt door berichten op het nieuws, sociale media over verschillende vormen van geweld:  pesten op school, pesten op de werkvloer, geweld op en rond sportvelden, zinloos geweld in het uitgangsleven, asociaal gedrag in het verkeer enz...

Kinderen worden niet geboren met zelfbesef, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden, echter wel met de mogelijkheid om deze te ontwikkelen.  Het is belangrijk dat ouders, volwassenen zich hier bewust van zijn.  Het is de taak van ouders, volwassenen om tijd en aandacht te besteden aan de ontwikkeling van positieve, sociale competenties bij onze kinderen, jongeren en jongvolwassene.

De bouwstenen  van het Rots & Waterprogramma zijn zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen.  We werken rond thema's  als veiligheid, assertiviteit, communicatie, verbondenheid en het vinden van je eigen weg.

Op 7 januari 2020 organiseren wij een info avond omtrent onze lessenreeksen Rots & Water voor ouders. Wij richten ons tot ouders met kinderen van het 1e leerjaar tot het 2e middelbaar.

Wil je er graag bij zijn,  schrijf je dan gratis in!

 

 

Praktisch

data :
  • 7 januari 2020
Plaats:

OC De Vonke
Lagaeplein 24
8501 Kortrijk 

Uur:

We starten stipt om 20u en sluiten af om 21u30  

Trainers:

Goedele Vandamme, gecertificeerd trainer door rots en water instituut/Gadaku
Ward Ghekiere, gecertificeerd trainer door rots en water instituut/Gadaku. Basis training & schoolbreed

Inschrijven en kostprijs:

Inschrijven is verplicht
Kostrpijs: gratis