LEIDERSCHAP VOOR Tieners (12+)

Leiderschap voor tieners (12+)

Wil jij ook zo graag ontdekken  welk  soort leider jij bent?  Hoe jij kan groeien in eigen persoonlijk leiderschap? Wil je graag leren over verantwoordelijkheid ?  Zin om samen met anderen op een avontuurlijke – natuurlijke wijze hier naar op zoek te gaan?  Dan kan deze leiderschapstraining jou  helpen groeien. 
 
liganta forto bos

Samen

Samen gaan we op een ervaringsgerichte manier op zoek naar wat leiderschap is. Groepsdynamische activiteiten zetten we in om te  kijken naar hoe een groep groeit. 

Door samen “natuurlijke” activiteiten te beleven ontdekken we jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten. 

“Wie gelooft in zichzelf kan bergen verzetten”, het leren kennen van jouw vaardigheden en jouw valkuilen is een deel van het proces in je groei.

In deze training leren we over groepen, over open communiceren, over inleven, erkenning geven en ontvangen.  Respect, elkaar positief bekrachtigen, spreken vanuit je “echte” zelf.  We leren de kracht van de talking stick.

Naast het groepsproces staan we  stil bij je persoonlijk proces en maken we hier bewust tijd voor. 

Het is noodzakelijk om deze training te volgen als je kampen wil begeleiden. 

Voor tieners die jonger zijn dan 16 jaar kan je na het volgen van deze training deelnemen aan een kamp in een meer verantwoordelijke rol. 

Wil je vanaf 15+jaar graag een vakantiejob doen?  Dan kan dit na het volgen van deze training en het volgen van een week stage. 

wie zijn wij?

GHEKIERE WARD

VANDAMME GOEDELE

Praktisch!

 Kostprijs:

  • enkel de cursus: 150€ incl.verzekering
  • curus + trui Liganta Forto gepersonaliseerd 180€
  • cursus + trui + t-shirt liganta forto gepersonaliseerd 200€

Aantal deelnemers:

Omwille van de corona crisis zijn we genoodzaakt om onze groepen klein te houden en mogen we maxiamaal met 8 jongeren. We hanteren we de veiligheidsvoorwaarden die beschreven staan in het draaiboek jeugdwelzijnswerk.   

Leeftijd:
12+ en in het 1e jaar van het secundair onderwijs zitten.
Data: 
6 tot 9 april 2021
Locatie:

Liganta Forto
Pachthofstraat 24
8501 Heule