STRONG!!!

een on-line training

STRONG!!!

Samen Tijd maken, Rust vinden, Neerzetten met het Gezin.

online programma voor ouders met kinderen

We leven in een wereld in verandering, waarin we noodgedwongen de knop op pauze moeten zetten.  Een tijd waarin angst, vragen en onzekerheid een stuk van ons zijn geworden.  Toch kunnen we die pauze ook zien als een kans.  Een kans om onze angst in beweging te brengen, om meer in te zetten op groei.  Op persoonlijke groei.  Een kans om de familiewaarden terug op te blinken en samen verder te groeien.

Het is voor iedereen een zoektocht in de jungle van het coronavirus. Kinderen/jongeren die thuis zijn en die vanuit een schools systeem moeten blijven inzetten op studeren.  Ouders die noodgedwongen vanuit thuis werken en dit combineren met gezin en huishouden.  We zijn in die jungle plots samen.  Iets bijzonder moois en tegelijk iets wat velen niet meer gewoon zijn.  Toch ligt hier een enorme kans, om nieuwe wegen te verkennen.  Door de stress, spanning en angst heen terug naar verbondenheid met de mensen die je het meest aan het hart liggen: je gezin!

 

IMG_0512

We werken samen rond kwaliteiten die jongeren, ouders en gezinnen nodig hebben om steviger deze ‘nieuwe’ wereld in te stappen.

Kwaliteiten als:

Weerbaar zijn
om alles wat op ons pad komt aan te kunnen.

Focussen
zodat we ons doel kunnen bereiken

Ademkracht
een natuurlijke reflex van ons lichaam,
die zo belangrijk is in zoveel situaties maar waar we ons
te vaak niet van bewust zijn.  Wat gebeurt er met onze ademhaling bij
angst, kwaadheid, onmacht… Hoe kunnen we hier mee werken.

45′ samen inzetten op de verbinding binnen het gezin.  45′ die er voor kunnen zorgen dat discussies gesprekken worden.
45′ een basis leggen om mee de wereld te creëren zoals we die eigenlijk willen creëren

Het coronavirus heeft ons misschien in de tang maar laten we die tang echt zien als het gereedschap dat we nodig hebben om iets moois te maken.  Het zal jullie gezin versterken!

Strong! Een sterk online actief verbindingsprogramma

Praktisch:

De eerste les krijg je van ons volledig gratis.  Wil je verder ondersteuning dan kan je inschrijven voor de volgende drie lessen.  Kostprijs 25€.  Alle reeksen gaan live door via zoom meer info krijg je na inschrijving.  De training richt zich naar ouders met kinderen vanaf het 4e leerjaar

Trainer

Ward Ghekiere

Ja, ik meld me aan voor een gratis les

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.