Geen categorie

Vuurloop voor tieners

Vuurloop voor tieners

Ondertussen deden wij al enkele vuurlopen voor scholen met tieners, gezinnen met kinderen…, en zien wij wat een vuurloop ook teweeg kan brengen bij jongeren hoeveel kracht, vertrouwen en respect, tieners hier kunnen uithalen.

Ongelofelijk hoeveel kracht ook kinderen en tieners kunnen neerzetten in een vuurloop. 

Wij organiseren dan ook graag een vuurloop voor tieners waarin tieners echt kunnen gaan voelen dat ze tot veel meer in staat zijn dat hun denken kan bevatten.  Wij werken op deze dag rond focus.  Focus is belangrijk in de vraag wie ben ik en waar wil ik naar toe, wie wil ik zijn.  We werken rond vertrouwen, in de grootste zin van het woord.  Kan ik vertrouwen in mezelf of in iemand anders.  We werken rond verhalen en staan stil bij de kracht van jullie tiener.

Het is een dag waar we samen met andere deelnemers de ervaring ingaan! Een dag waar we ons voorbereiden om op een veilige manier over het vuur te wandelen. Een dag waar we op een ervaringsgerichte, bewuste manier leren dat we meer kunnen dan we zelf denken. 

De dag zelf bereiden we voor met de tieners maar vinden het wel leuk dat ook de ouders in de avond komen op het moment dat jullie zoon of dochter over het vuur zal lopen om hun te steunen.

Inschrijven is verplicht plaatsten zijn beperkt.  Meer info op: http://www.ligantaforto.be/vuurloop-tieners/

Inschrijven via mail: [email protected]
of telefonisch op: 0471/55 18 40

 


Inschrijven