JEZ! Steun jij ook ons project 'Building Dreams'?

Ons project ‘ Building Dreams’ werd geselecteerd door JEZ! Daar zijn we heel dankbaar voor! We kunnen op deze manier geld inzamelen om een boomhut en een speleobox te bouwen en extra bushcraft materiaal en nieuw spelmateriaal aan te schaffen. Zo kunnen we een nog warmere plek bieden aan kinderen en jongeren waar ze nog meer kunnen groeien en bloeien, ontdekken, spelen en genieten! 

Heb jij ook een groot hart voor onze jeugd? Wil je graag je steentje bijdragen aan ons project? 

Check hieronder welke acties we organiseren en waar je graag je steentje aan bijdraagt! Je krijgt ook steeds iets terug voor je steun! Wij en alle kinderen/jongeren die hier komen zijn je nu al ongelofelijk dankbaar voor je steun!!

Samen zijn we zo veel sterker!

Onze acties

Building Dreams Ons Project

Steun je graag onze boomhut, speleobox, spelmateriaal en bushcraft materiaal? We geven je graag iets terug voor je steun, klik dus zeker verder op 'meer info' en ontdek wat je in ruil krijgt! Dankjewel alvast!!


De strafste familie van Heule en omstreken

Wil jij ons op een actieve manier steunen en hou je van wat competitie en een gezellige sfeer? Kom dan op 11 maart 2023 om 13u30 naar onze family challenge en word het strafste gezin van Heule en omstreken! Klik op 'meer info' om in te schrijven en te ontdekken wat er te beleven valt!
Een dag om te verbinden en volle bak te gaan!!

Dit gaat mijn petje te boven!

Heb jij ze al gezien? Onze eigen nieuwe petten! Gewoon cool en stoer. Je kan ons ook steunen door hier je petje te bestellen! Een petje kost slechts 12,5 euro. We hebben ze in verschillende kleuren! Klik op 'meer info' en bestel het hier!

Het is in de SOEP gedraaid

Steun jij ons liever met een tas soep? Dat kan! Ieder kamp maken wij samen met de kinderen soep op open vuur. Wij bieden deze soep te koop aan voor 5€ per liter! Klik op 'meer info' en bestel je soep!Movie @ the yurt! 3 en 7 maart.

Heeft je zoon/dochter zin in een filmavondje, gezellig in onze yurt? Schrijf hen snel hier in, alle inkomsten gaan integraal naar ons project! Kostprijs: 9€pp, met gratis popcorn


Samen door het vuur voor de jeugd!!

La-Geneytouse-LOGO-2020-002

Dirk Ghekiere (La Geneytouse) en Ward Ghekiere (vzw Liganta Forto), vader en zoon, slaan de handen in elkaar en organiseren een vuurloop als steun voor onze jeugd! 

Wilde je al steeds eens over het vuur lopen of wil je het heel graag nog eens doen? Steun je daarbij ook graag onze jeugd? Dat kan op zondag 26 februari 2023! 

Iedereen is welkom!

Klik op ‘meer info’ en schrijf je snel nog in! 

zondag 26 februari 2023

van 10u tot 18u

Agape Belgium, Oude Heirweg 60 – 8851 Koolskamp

Soul Body Fusion met Lode

Met Steun van