Liganta Youth

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur vol plezier, vriendschap en nieuwe ervaringen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jeugdwerking Liganta Forto is dé plek waar jongeren samenkomen, leren, groeien en bovenal genieten van hun jeugd.

Een nieuwe jeugdwerking voor jongeren van 13,  14 en 15 jaar. Wij staan  klaar om een veilige en stimulerende omgeving te bieden waar iedereen zichzelf kan zijn. Wat ons uniek maakt, is onze focus op het voorbereiden van jongeren om kampen mee te begeleiden.

Waarom meedoen?
We willen graag een plek creëren waar we jongeren samen brengen om een leuke tijd te beleven, zichzelf te ontdekken, hun grenzen te verleggen, te leren van elkaar, hun creativiteit te stimuleren of de vrije loop te laten, te bouwen aan sterke vriendschappen. Daarnaast zien we de jeugdwerking ook als een plek waar we jongeren de kans geven om te groeien als een verantwoordelijke kampleider

Voor wie? 

Voor jongeren van 13, 14 of 15 jaar die: 
zich graag inzetten voor andere kinderen/jongeren 
van avontuur houden en een vleugje uitdaging 
genieten van het samen zijn met leeftijdsgenoten 
willen uitgroeien tot een fantastische kampleider!

Wat gaan we allemaal doen in deze jeugdwerking?
We zien de jeugdwerking niet alleen als samen fun beleven en inzetten op groepsvorming, maar ook als een voorbereiding op het mee ondersteunen van onze kampen voor wie dat wil.

We starten op 30 maart met een eerste bijeenkomst, waar we al een eerste keer kunnen brainstormen en verbinden met elkaar. We komen tot aan de grote vakantie 1x/maand samen. Deze dagen zullen we inzetten op groepsvorming en voorbereiding op de kampen in de zomer. Teambuildingsactiviteiten en vorming zullen hier vooral aan bod komen op een speelse manier! Check alle data hieronder.

Er volgt ook nog een weekend, fun-werk-dagen en een avond aan het vuur. Deze zullen na de grote vakantie gepland worden. Data volgen nog in een komende nieuwsbrief of hou onze website in de gaten!

Wil jouw zoon/dochter graag deze zomer onze kampen mee ondersteunen en/of deel uitmaken van een toffe bende? Stuur hen dan zeker naar Liganta Forto op 30 maart van 14u-17u. Wij kijken er alvast naar uit!

Datums Liganta Youth

Liganta YouthLiganta Forto Heule30 maart 14u-17u
Liganta YouthLiganta Forto Heule20 april 14u-17u
Liganta YouthLiganta Forto Heule11 mei 14u-17u
Liganta YouthLiganta Forto Heule26 juni 14u-17u

Kostprijs? 60€ voor deze 4 dagen (hierin is verzekering inbegrepen). Het weekend en eventuele extra activiteiten buiten het terrein van Liganta Forto worden apart aangerekend maar we kijken steeds voor de meest schappelijke prijs. Inschrijven kan via ward@ligantaforto.be Opgelet! Er kunnen slechts 10 jongeren instappen dit jaar. Tis voor de rappe!  Data voor het najaar volgen nog!