Sterk

Sterk

Op een speelse en creatieve manier ontdekken we de natuur staan we stil bij wat weerbaarheid is en zijn creatief bezig.  Top kamp om kinderen in contact te brengen met avontuur, weerbaarheid op een veilige manier. 

We zetten in op groei en verbinding.  Aan de hand van Rots en Water (weerbaarheid) leren we kinderen sterk staan. We combineren deze oefening in weerbaarheid met yoga en avontuur. Boogschieten, samen vuur maken, soep maken op open vuur, het maken van je eigen talking stick, … vormen een greep uit het aanbod.

Naam

Locatie

Periode

Geboren in 

Prijs

Adventure Rots & Water Sterk

Liganta Forto Heule

Pasen week 2 (11 apr – 14 apr 2023)

2014 – 2016

165€

Adventure Rots & Water Sterk

Liganta Forto Heule

Zomer week 3 (17 jul – 21 jul 2023)

2011 – 2016

165€

Adventure Rots & Water Sterk

Liganta Forto Heule

Zomer week 9 (28 aug – 30 aug 2023)

2011 – 2016

110€

Met een kleine groep gaan we samen het avontuur aan. Elkaar leren kennen, samenwerken, luisteren naar elkaars interesse, plezier maken, lachen en avontuurlijke activiteiten zijn de basis voor dit kamp.
In de voormiddag staat Rots & Water centraal: we oefenen samen in het weerbaar worden. Dit zorgt meteen ook voor een sterkere verbinding van de groep.
In de namiddag start het avontuur. Sjorren, oriëntatieloop, paintball, boogschieten, vuur maken met firesteel, bushcraft,  enz. … Dit is een greep uit ons aanbod.

We starten met het bespreken wat we allemaal in de week kunnen doen en zorgen ervoor dat ieder zijn verlangen een plaatsje kan krijgen in het kamp.  

Wat breng je mee op kamp

Een zak met reservekledij/reserveschoenen.
Eigen picknick
Voldoende water om te drinken
Zonnecrème (in de zomer)
regenjas (indien nodig)

 

Opvang tijdens de kampen

De kampen starten om 9u en eindigen om 16u.  Wij voorzien opvang om  8u30 tot 9u00 en van 16u tot 16u30.  Indien je kind vroeger komt of langer moet blijven vragen wij 1€ per begonnen half uur extra.   De deuren sluiten om 17u.