Straf leiderschap

straf leiderschap

Kinderen zijn de toekomst en daarom verdienen ze al onze aandacht.  Onze taak als volwassene is om kinderen goed voor te bereiden op later.  Bewuste en zelfverzekerde mensen vertonen positief gedrag.  Kinderen voorbereiden zorgt voor een mooiere wereld straks.    Want als ze goed in hun vel zitten kunnen ze zoveel meer aan.

Jongeren die zichzelf kunnen zijn, staan in contact met hun eigen gevoel.  Kinderen die vanuit deze verbinding leven hebben zorg voor zichzelf en voor anderen. 

Straf leiderschap is een training voor jongeren vanaf 12 jaar waar we vooral stil staan bij jou leiderschap.  Hoe stevig jij in het leven staat in zelfvertrouwen en in het nemen van je verantwoordelijkheid.

Aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen:  delen, voelen en leren gaan wij op zoek naar je leiderschapsstijl.
Waar blink je in uit en waar heb jij nog lessen te leren, zijn zaken waar je bewust van wordt in deze training.  Ons enige doel is dat jij mag groeien naar wie jij echt wil zijn.    

We zetten vooral in op:  open communicatie, respect voor elkaar en jezelf, luisteren naar elkaar, erkenning geven, positieve feedback geven aan elkaar, spreken vanuit je hart,  verhalen vertellen, creativiteit, zorg voor de natuur…

Het volgen van deze training zorgt ervoor dat je kan deelnemen aan een kamp in een meer verantwoordelijke rol. 
Het is noodzakelijk deze training te volgen als je kampen wil mee begeleiden.  Deze training kan ook gevolgd worden zelfs als je geen ambitie hebt om kampen te begeleiden, maar eerder voor persoonlijke groei.  

In deze training is inbegrepen:
Verzekering, maaltijden, begeleiding, één weekends met overnachting, één ervaringsgerichte zaterdag, kennisgsmakingsgesprek via Zoom met ouders en kind,  evaluatie na de training met ouder en kind,  persoonlijke begeleiding tijdens het kamp

Wie gelooft in zichzelf

kan bergen verzetten!

Praktisch

255
  • max 18 deelnemers
  • leeftijd 12+ en in het 1e sucundair onderwijs zitten
  • weekend :
  • terugkomdag:
  • Locatie: Liganta Forto: Pachthofstaat 24; 8501 Heule