verjaardagsfeest

Meer dan een verjaardagsfeest

Bij Liganta Forto kan je terecht voor een verjaardagsfeest van je kind.  Deze gaan telkens door op woensdagnamiddag, zaterdag of zondag. Best contact opnemen voor de beschikbare data. Minimum 10 deelnemers (of een forfaitbedrag) en maximum 16 deelnemers.  

Wij hebben 2 modules waar je kan uit kiezen

  • Basic
  • Cool

Basic

 Kinderen krijgen een uurtje vuur initiatie en leren werken met de firesteel, bouwen hun eigen vuur op waar ze dan ook een marshmallow kunnen opwarmen.  Daarnaast bieden we nog een activiteit naar keuze. Geen enkel feestje is voor ons hetzelfde. 

Duurtijd:

Een verjaardagsfeest duurt bij ons van 14u tot 16u30. Op het einde van de dag is er de mogelijkheid om iets te drinken in onze tuinbar (max tot 18u)

Kostprijs:

20€ per deelnemer, minimum 10 deelnemers (of indien minder een forfait van 200€). In de prijs is inbegrepen: drankje en een ijsje. Heb je liever een pannenkoek? Dit kan voor een kleine meerprijs van 2€ per persoon (gelieve dit te vermelden bij reservatie). 

Reserveren:

Via een mailtje naar ward@ligantaforto.be

Cool

Cool is een dagprogramma. Kinderen krijgen een uurtje vuur initiatie en leren werken met de firesteel, bouwen hun eigen vuur op waar ze dan ook een marshmallow kunnen opwarmen. We bereiden samen ons middagmaal, doen samenwerkingsgames en archery tag of paintball (afhankelijk van wat je kind kiest). 

Duurtijd:

We starten om 10u en eindigen om 16u. Op het einde van de dag is er de mogelijkheid om iets te drinken in onze tuinbar (max tot 18u)

Kostprijs:

28€ per deelnemer, minimum 10 deelnemers (of indien minder een forfait van 280€). In de prijs is inbegrepen: maaltijd, drankje en een ijsje. Heb je liever een pannenkoek gebakken op open vuur? Dit kan voor een kleine meerprijs van 2€ per persoon (gelieve dit te vermelden bij reservatie).   

Reserveren:

Via een mailtje naar ward@ligantaforto.be