verjaardag feest

Meer dan een verjaardag feest

Bij Liganta Forto kan je terecht voor een verjaardagsfeest van je kind.  Wij richten ons op kinderen vanaf 10 jaar.  Deze gaan telkens door op zaterdag (of reeds vanaf vrijdagavond tot zaterdag).

Wij hebben 3 modules waar je kan uit kiezen

  • Basic
  • Cool
  • Extreem

Basic

Basic is een feestje van 3u. We starten om 14u en eindigen om 17u.  Kinderen krijgen een uurtje vuur initiatie en leren werken met de firesteel, bouwen hun eigen vuur op waar ze dan ook een marshmallow kunnen opwarmen.  Daarnaast bieden we nog een activiteit naar keuze.

Kostprijs 20€pp,  min. 10 deelnemers of een forfaitair bedrag van 200€.  In de prijs is inbegrepen: drankje en een ijsje. Op het einde van de dag is er ook nog de mogelijkheid om iets te drinken in onze tuinbar.

 

 

 

 

 Cool

Cool is een dag programma. We starten om 10u en eindigen om 16u. We leren werken met vuur, maken pizza’s op hout, doen samenwerkingsgames en archery tag. 

Kostprijs 25€pp., min 10 deelnemers of een forfaitair bedrag van 250€.  In deze prijs is inbegrepen: drankje, ijsje en pizza. Op het einde van de dag is er ook nog de mogelijkheid om iets te drinken in onze tuinbar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extreme

Extreem is een combinatie met cool, alleen starten we de dag ervoor.  Dit programma start om 17:30 op vrijdagavond en eindigt op zaterdag om 16:30. Kinderen blijven slapen en krijgen een avondspel, daarna zitten we samen rond het vuur en genieten we van soep en boterham. Kinderen overnachten in een tent.  De dag erop gaan we het avontuur aan met firesteel initiatie, pizza’s maken, avontuurlijke samenwerkingsgames…

Kostprijs bedraagt 35€pp., dit is een programma enkel voor kinderen vanaf het 6e leerjaar.  Min. 15 en max. 20 deelnemers of een forfaitair bedrag van 525€.  In deze prijs is drankje, verse soep en botterhammen voor ’s avonds, ontbijt en pizza inbegrepen. Op het einde van de dag is er ook nog de mogelijkheid om iets te drinken in onze tuinbar.