VUURLOOP

"Life begins at the end of your comfort zone."

Vuurlopen leert ons om je grenzen te verleggen en je eigen kracht te leren kennen. Je bent tot veel meer in staat dan je ooit met je hoofd kan bedenken!
Het vuurlopen leert je om je focus op je doel te houden en het doorbreken van bestaande patronen. Vuurlopen bereidt ons voor om in beweging te komen en nieuwe stappen te zetten, het leert ons angsten te overwinnen en deze te transformeren naar kracht.

vuurloop is toegankelijk voor iedereen. Het is een dag waar we samen de ervaring ingaan! Een dag waar we ons voorbereiden om op een veilige manier over het vuur te wandelen. Een dag waar we op een ervaringsgerichte manier leren dat we meer kunnen dan we zelf denken.

Iedereen van ons heeft krachten: volharding, doorzetting, medeleven, hulpvaardigheid…, maar hoe zetten we deze krachten in? Waar leggen we onze focus als we onze krachten gebruiken? Zijn we het geloof in onze krachten kwijt? Hebben we misschien nog andere krachten waar we ons niet van bewust zijn? Voorbeeld blinde vlekken… .

Ben je op zoek naar welke krachten je bezit en hoe je deze kan neerzetten? Ben je op zoek naar die kracht om een nieuwe weg in te slaan in je leven?

Dan is deze dag zeker iets voor jou!
We gaan samen de ervaring in, op zoek naar je krachten, je focus. We streven ernaar deze helder te krijgen om ze nog sterker te maken. Het is een dag waar je grenzen kan verleggen, waar een persoonlijke groei kan ontstaan.
Samen bereiden we ons voor om op het einde van de dag op een veilige en bewuste manier over een vuurtapijt te wandelen.

Praktisch

  • Heb je interesse om een vuurloop bij Liganta Forto te volgen?  Dit kan, wij organiseren op regelmatige basis vuurloop.  Wil je hiervan op de hoogte blijven?  schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.
  • Wil je liever zelf een vuurloop organisren bij je thuis? Ook dit is iets wat wij aanbieden.  Meer info hierover kan je altijd krijgen via mail.

 

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.